CCleaner V5.33.6162

CCleaner ®

CCleaner PC’nizi temizlemek için kullanılan bir numaralı araçtır.
Gizliliğinizi korur ve bilgisayarınızı daha hızlı ve daha güvenli hale getirir!

 

 

Ödüllü PC Optimizasyonu

Milyonlarca güvenilen ve eleştirmenlerce alkışlanan CCleaner dünyanın en sevilen PC optimizasyon aracı olan bir nedeni var! Kullanımı kolay, tek tuşla temizleme, böylece yeni başlayanlar saniyeler içinde bilgisayarlarını optimize edebilir. Artı, güç kullanıcıları için gelişmiş özellikler ile doludur.

hız göstergesi

Daha Hızlı Bilgisayar

Bilgisayarınız yavaş mı çalışıyor? Daha da büyüdükçe kullanılmayan dosyaları ve ayarları sabit disk alanını doldurarak yavaşlar ve yavaşlar. CCleaner bu dosyaları temizler ve anında daha hızlı hale getirir.

Kalkan

Daha Güvenli Tarama

Reklamverenler ve web siteleri, bilgisayarınızdaki çerezlerle çevrimiçi olarak davranışınızı izler. CCleaner, tarama tarama geçmişinizi ve çerezlerinizi silecek ve yaptığınız tüm internet taramaları gizli kalacak ve kimliğiniz anonim kalacaktır.

Hata grafiği

Zamanla, kayıt defteriniz çökmelere yol açan hatalar ve bozuk ayarlarla dağınık hale gelebilir. CCleaner’in patentli kayıt defteri temizleyicisi, bilgisayarınızı daha kararlı hale getirmek için bu yığılmayı temizler.

tuşlamak

Daha Hızlı Başlangıç

Bilgisayarınızı başlattığınızda, birçok program sessizce arka planda çalışır. CCleaner, gereksiz programları devre dışı bırakmanıza izin vererek çalışmanıza veya daha hızlı oynamanıza yardımcı olur.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir