Avast Free Antivürüs

Güvenlik Duvarı

Bilgisayarınızda hangi işlemlerin yapılacağını izleyen ve kontrol eden bu gerekli güvenlik özelliği ile bilgisayar korsanlarını bilgisayarınızdan uzak tutun.

Anti-Spam

Gerçekten önemli olan e‑postalara odaklanabilmek için önemsiz e‑postaları ve diğer zararlı içerikleri engelleyin.

Gerçek Site

Banka bilgilerinizi çalmak için sizi sahte sitelere yönlendiren ve DNS (Etki Alanı Adı Sistemi) ayarlarınızı ele geçirmeye çalışan bilgisayar korsanlarına karşı kendinizi koruyun.

Wi-Fi Denetleyici

Evinizdeki Wi-Fi ağındaki zayıf noktaları ve ağınıza yetkisiz erişim sağlayan yabancıları otomatik olarak tespit edin.

Akıllı Antivirüs

Virüsleri, zararlı yazılımları, casus yazılımları, fidye yazılımlarını ve kimlik avı e‑postalarını tespit edin ve durdurun. Tehditleri onlar sizi etkilemeden önce durdurmak için akıllı analizleri kullanıyoruz.

CyberCapture

Şüpheli dosyaları analiz edilmeleri için otomatik olarak buluta gönderir ve bir tehdit tespit edilirse önlemini tüm Avast kullanıcıları ile paylaşır.

Davranış Kalkanı

Bilinmeyen tehditlere ve fidye yazılımlarına karşı sıfır saniye koruması için şüpheli davranış şekillerini tespit edin ve engelleyin.

Akıllı Tarama

Zararlı yazılımların güvenli olmayan ayarlardan ve parolalardan şüpheli eklentilere ve güncel olmayan yazılımlara sızmasına izin veren tüm güvenlik açıkları bulun.

YENİFidye Yazılımı Kalkanı

Fidye yazılımını ve diğer güvenilmeyen uygulamaların kişisel fotoğraflarınızı ve dosyalarınızı değiştirmesini, silmesini veya şifrelemesini engelleyin.

Sandbox

Bilgisayarınıza zarar vermeyeceklerinden emin olmak için, şüpheli dosyaları bilgisayarınızda çalıştırmadan önce güvenli bir ortamda test edin.

SafeZone Tarayıcısı

Eklenti yüklemeye veya yapılandırmaya gerek kalmadan güvenli bir şekilde gezinin ve alışveriş yapın. Tarayıcımız ihtiyacınız olan tüm gizlilik ve güvenlik özellikleriyle birlikte gelir.

Passwords

Tek bir güvenli parola ile tüm hesaplarınızı kilitleyin. Hızlı ve güvenli bir şekilde oturum açabilmeniz için geriye kalan tüm işlemleri biz yönetiriz.

Pasif Mod

Başka bir antivirüs yazılımı kullanmak istiyor ve aynı zamanda Avast özelliklerini kullanmaya devam etmek mi istiyorsunuz? Yazılımımızı pasif moda alın. İhtiyacınız olduğunda her zaman burada olacağız.

Oyun Modu

Oyun veya diğer tam ekran kullanarak yaptığınız faaliyetlerinizde en iyi deneyimi yaşamak için bildirimleri otomatik olarak beklemeye alın.

Browser Cleanup

Siz farkında olmadan yüklenen tarayıcı araç çubuklarından, eklentilerden ve uzantılardan kurtulun.

Avast Hesabı

Tüm Avast korumalı cihazlarınız tek bir yerde. Lisanslarınızı yönetin, mobil cihazlarınızın yerini tespit edin ve kolayca çok iyi bir şekilde organize olun.

Ürün içi destek

Avast ürününüzle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Yardım almak için kapsamlı aramalar yapmanıza gerek yok. Internet Security ürününden bize bir mesaj göndermeniz yeterlidir.

 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir