Catch Fullscreen – WordPress Tema

Catch Fullscreen inanılmaz özellikleri ve büyüleyici tasarımı ile gelen ücretsiz bir sayfa WordPress teması.

Özellikler
Tema Ayarları
Catch Temalarının en güçlü özelliği, web sitenizi tıklamalarla kolayca özelleştirmenize olanak tanıyan Tema Seçenekleri. Dolayısıyla, artık özelleştirilmiş web siteleri oluşturmak için tasarımcı veya programcı olmanıza gerek yok. Tema Seçenekleri, özellikleri açıp kapatmanıza, düzenleri ayarlamanıza, renkleri değiştirmenize, yazı tiplerini, logoya, favicon’a, arka plana, sosyal bağlantılar ve özel CSS eklemenize izin verir.

Duyarlı Tasarım
Temalarımızın en önemli özelliklerinden biri, iPhone’lar, iPad’ler ve diğer mobil cihazlar için optimize edilmiş bir tasarım sunan web sitenizin farklı ekran boyutlarına sihirli bir şekilde yanıt vermesi ve uyum sağlamasıdır. Cep telefonunuzda gezinirken artık yakınlaştırmanıza ve kaydırmanıza gerek yok.

İnanılmaz Destek
Harika bir destek ekibimiz ve destek belgelerimiz var. Sağladığımız temaların nasıl kullanılacağı konusunda endişelenmenize gerek yok, sadece Teknik Destek bölümümüze bakın. Ayrıca, web sitenize gelişmiş kişiselleştirme yapmanız gerekirse, her zaman tema kişiselleştiricimizi kiralayabilirsiniz!

Öne Çıkan Sayfa Kaydırıcısı
Öne Çıkan Sayfa Kaydırıcısı, sitenizdeki kayda değer sayfaları vurgulamanıza yardımcı olan bir seçenektir. Sayfa kaydırıcınızda ayarlanmış seçilen görüntülerin yanı sıra içerik sütunlarına sahip olabilirsiniz. İşin eğlenceli yanı, kaydırıcıda başka bir şey çıkmadan önce sayfanın ne kadar süre kalacağına karar vermeniz. Bunu nasıl yapacaksın? Farklı slayt efektleri ve zamanlamaları üzerindeki kontrolünüzü kullanarak!

Öne Çıkan İçerik
Sunulan İçerik, en son ve popüler yayınlarınızı web sitenizde vurgulamanıza olanak tanır. Ana sayfada veya sitenin tamamında görüntülenebilir. Özel içerik için başlığınızı ve alt başlığınızı ekleyebilir, özellikli içerik sayısını seçebilir, Meta görüntüleyebilir, birden fazla kategori seçebilir ve öne çıkan ve son yayınlarınızı görüntülemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kahraman İçeriği
Artık web sitenizin en iyi varlıklarını Hero İçeriği özelliği ile görüntüleyebilirsiniz. Bu özellik, en önemli içeriği kolayca dikkat çekici bir şekilde vurgulamanıza olanak tanır. Kahraman içeriğini ana sayfada veya sitenin tamamında etkinleştirebilirsiniz. Kahraman İçeriği – güçlü yönlerinizi göstermenin en kolay yolu.

WordPress Standart Kodları
Kodumuz güvenli ve optimize edilmiştir. Doğru veri doğrulama ve temizliği yapıyoruz ve ana tema kurallarına uyuyoruz. Geliştiricilerimiz WordPress tema incelemesine ve WordPress çekirdeğine aktif olarak katkıda bulunmaktadır. WordPress’teki şeyler değiştikçe temalarımız her zaman güncellenecektir.

Görüşler
İnsanlar her zaman mal ve hizmetlerinin gerçekte nasıl olduğunu merak ediyorlar. Müşteri referansları, ürünü tanıtan firma tarafından samimi olmadığı ve güven oluşturduğu için güvenilirdir. Görüşlerinizi Ana Sayfa’da, sitenin tamamında görüntüleyebilir veya tamamen devre dışı bırakabilirsiniz.

Portföy
Portföy, mesleki becerilerinizi ve başarılarınızı dünyaya sergilemenizi sağlar. Portföyünüzü Ana Sayfa / Başsayfa’da, sitenin tamamında zarif bir şekilde gösterin ya da ihtiyacınız yoksa tamamen devre dışı bırakabilirsiniz. Deneyiminizi, becerilerinizi, yeteneğinizi ve uzmanlığınızı kolayca göstermenin şaşırtıcı bir yolu.

DemoDownload

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir